Service

Kulstad Maskin AS

+ Se veibeskrivelse

Kulstad Maskin AS ble stiftet i 2011. Firmaet er en videreføring av entreprenørdriften som daglig leder og eier Morten Kulstad drev som enkeltpersonforetak siden 1996.
Firmaet har tidligere drevet mest med vegvedlikehold, med kantslått og vintervedlikehold som de største satsingsområdene.

I dag er import og salg av maskiner og utstyr vårt største satsingsområde.
Videre driver vi med fresing i forbindelse med stabilisering og asfaltfresing, samt annet drift og vedlikeholdsarbeid. Vi har eget verksted og egen servicebil som støtte ved behov.

Stjørdal

+ Se veibeskrivelse

Helge Kyllo jobber for Kulstad Maskin og foretar en stor del av klargjøring og igangkjøring av utstyr. Han har lang erfaring i bruk og reparasjon av diverse kantslåttutstyr og høy kompetanse innen elektro og elektronikk.

Åsheim Maskinservice

+ Se veibeskrivelse

Aasheim Maskinservice holder til like ved Gardermoen og reparer det meste innen kjøretøy og maskiner. De har 2 stk servicebiler for uteservice, eget verksted med 3 haller og mulighet for de fleste reparasjoner.

Total Maskinservice

+ Se veibeskrivelse

Total Maskinservice holder til på Øvermyra, Samulsberg og forhandler blant annet Claas og Thaler i nordre Nordland, Troms og Finnmark.

De tilbyr verkstedtjenester for anlegg og landbruk.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss nå